Hotel Lisboa Bangsbo tæt på naturen

overnatning tæt på skoven & havet

Hotel Lisboa

Småt men godt - hyggelige værelser med lokalt islæt

Vi har ikke de største værelser - til gengæld kan vi konkurrere på hyggen. Vores værelser er indrettet med fokus på at skabe en hjemlig stemning, hvor der er plads til afslapning. I indretningen har vi bestræbt os på at bruge materialer, der leder tankerne hen på naturen omkring os og derved skaber en følelse af ro. Vi har 32 værelser i alt, der kan bookes som både dobbelt- eller enkeltværelser.

Vores værelser er ca. 14 m2 og indeholder alle en lille forgang med plads til overtøj, sko og kufferter samt eget bad og toilet. Værelserne ligger i en seperat og uforstyrret værelsesbygning i 2 etager, hvoraf nogle af værelserne på 1. sal har udsigt mod Bangsboskoven og Pikkerbakken fra et udendørs repos.

Vores senge på budget- og standardværelserne er enkeltsenge i størrelsen 90 x 200 cm., som kan sættes sammen til dobbeltsenge. På superiorværelserne har vi Aupingsenge ligeledes i 90 x 200 cm., som enten kan benyttes som enkelt eller dobbeltseng. Alle sengene består af boksmadres, topmadres og rullemadres for at give en god liggekomfort.

ekstrasenge

Hotel Lisboa

Det er muligt at få op til 2 ekstra opredninger på værelst mod en merbetaling på kr. 350,- pr. seng pr. nat. Det er ligeledes muligt at få en babyseng på værelset til kr. 200,- pr. nat.

Overnatning med hund

Hotel Lisboa

Hos os er der også plads til de firbenede på ferien, og det er derfor muligt at have hunden med på overnatning i vores budgetværelser med en ekstrabetaling på kr. 200,- pr. nat. Dog skal dette oplyses, når overnatningen eller opholdet bookes, da der skal afsættes tid til ekstra rengøring.

Cykelparkering på værelset

Hotel Lisboa

Til vores cykelgæster tilbyder vi cykelparkering på værelserne. Ved henvendelse i receptionen udleverer vi cykelstativer og måtter til cykelparkering på værelset. Cyklen må kun parkeres på værelst efter aftale og med brug af vores stativer og måtter. Er cyklen beskidt, sætter vi pirs på, at du giver den en rengøring i vores bikepit først.

Superiorværelser

Hotel Lisboa

Superiorværelserne er indrettet med lækre naturmaterialer. Værelserne er blandt andet udstyret med Auping senge, Smart TV og Dolce Gusto kaffemaskine. Værelserne er eget bad og toilet samt gratis WiFi. Vi tillader ikke hund på Superiorværelserne. På Superior er der plads til 1-4 gæster ad gangen.

Standardværelser

Hotel Lisboa

Vores standardværelser er indrettet i nordisk stil med fokus på varm og hjemlig hygge. Værelserne rummer eget bad og toilet, en lille forgang med plads til overtøj og kuffert, TV, skrivebord og gratis WiFi. Vi tillader ikke hund på Standardværelserne. På Standard er der plads til 1-4 gæster ad gangen.

Budgetværelser

Hotel Lisboa

Budgetværelserne er i retro stil med nyrenoverede badeværelser og fremstår pæne og rene. På værelserne er der TV og gratis WiFi, samt eget bad og toilet. På budgetværelser tillader vi hund. På Budget er der plads til 1-4 gæster ad gangen.