Weekendophold

VIL DU TILBRINGE EN KULTUREL WEEKEND I FREDERIKSHAVN?

Hvis du vil opleve nogle af Nordjyllands mest spændende museer og samtidig bo og spise godt, så skal du booke et weekendophold hos os på Hotel Lisboa. Vi holder til i det sydlige Frederikshavn, blot 12 minutters kørsel fra Sæby, og dermed i nærheden af en lang række museer og kulturelle institutioner. Som overnattende gæst hos os, får du gratis adgang til en lang række museer, heriblandt Nordjyllands Kystmuseum. Du skal blot henvende dig i receptionen, hvor du vil få udleveret en fribillet. Vi anbefaler et weekendophold, så du uden at stresse kan tilfredsstille din kulturelle sans i et behageligt tempo.

ET PUSTERUM I EN TRAVL HVERDAG

Hverdagen kan til tider være hektisk og frustrerende. Luftforandring kan være en nødvendighed, og det kan du få ved at booke et weekendophold hos os. Her giver vi dig lov til at slappe af og nyde tilværelsen. Du skal ikke bekymre dig om dagligdagens problematikker og udfordringer, men i stedet koble af og bruge din weekend på lige netop det du ønsker. Vores personale kan være behjælpelige med forslag til, hvad din weekend kan byde på, så dit ophold bliver en god oplevelse.

BOOK ET WEEKENDOPHOLD

Hvis du trænger til at trække stikket ud, så skynd dig og book et weekendophold hos os. Om det er i selskab med gode venner, familie eller bare alene, så står vi klar til at danne rammerne for din perfekte weekend i Nordjylland. Du vil opleve et varmt og godt værtsskab, samtidig med at du kan tilfredsstille dine smagsløg med gourmetmad fra Restaurant Møllehuset.

Vores priser på weekendophold starter fra 980,-, og vil du høre nærmere, så kontakt os på 98 42 21 33 eller info@lisboa.dk, eller besøg os på Søndergade 248, 990

Se vores ophold her:

Læsø Kur ophold

Vi tilbyder tre dejlige dage og to nætter med endagstur til Læsø, hvor du kan tage dig godt tid til at opleve øen eller bruge hele dagen i Læsø Kur, hvor der er adgang til alle faciliteter. Forkæl dine sanser med en tur i det smukke nordiske kurbad og med lækker gourmetmad på Restaurant Møllehuset.

Læs mere om opholdet

Golfophold
Nyd den skønne nordjyske natur, mens du bruger dagen på golfbanen. Vælg imellem Frederikshavn, Sæby eller Dronninglund golfbaner. Om aftenen serveres der en lækker 2-retters middag, der virkelig forkæler smagssansen. Nyd opholdet sammen med en, du holder af, eller kom alene. Green fee og stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Læs mere om opholdet

Forlænget weekend i Frederikshavn
Nyd tre dage i den lille storby, der blandt andet byder på shopping, koncerter, caféer, kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Med dette ophold er du tæt på alle Nordjyllands gode seværdigheder så som Skagen, Råbjerg Mile eller Rubjerg Knude Fyr. Samtidig bliver dine smagsløg forkælet med en lækker 3-retter middag på Restaurant Møllehuset i Bangsboskoven.

Læs mere om opholdet