Til de festlige stunder

På Hotel Lisboa råder vi over to lyse og rummelige selskabslokaler, indrettet i nordisk stil med et romantisk twist. Sammen med vores kollegaer på Restaurant Møllehuset skaber hyggelige og skræddersyede selskaber for vores skønne gæster.

Hold dit selskab eller fest hos os

Lokalerne er af forskellige størrelser, så de passer til netop størrelsen på din begivenhed. Når du afholder dit arrangement hos os, får du en fest efter dine ønsker, hvilket betyder, at du naturligvis er medbestemmende i alt fra menu, borddækning, pynt og lignende. Det er dig, der er i højsædet, hvorfor vi altid gør vores bedste for at imødekomme og opfylde dine ønsker og behov. Har du fx ønsker om plads til dansegulv, liveband eller andre former for underholdning, kan dette sagtens lade sig gøre. Vores smilende personale står klar til at servicere dig og dine gæster, så længe festen er i gang, og der er derfor ingen tidsbegrænsning på lokalerne.

Vi kredser for detaljerne

På Hotel Lisboa har vi sans for detaljerne, og det gælder både maden, borddækningen og vores værtskab. Vores dygtige gourmetkokke går aldrig på kompromis med kvaliteten og vælger derfor altid sæsonens friske råvarer. Uanset om du vælger menu eller buffet til dit arrangement, tilbereder vi alt maden fra bunden, så smagen altid er i top. Det er vigtigt for os, at både mad og lokale ser indbydende ud, og vi kræser derfor altid ekstra for anretning og borddækning. Når du afholder dit arrangement på Hotel Lisboa, uanset om det er en reception, et bryllup eller en hel tredje begivenhed, får du og dine gæster 20 % rabat på overnatning inklusiv morgenmad.

Ring og hør nærmere

Er du interesseret i at høre nærmere om vores flotte, rumlige selskabslokaler, eller hvad vi kan tilbyde til dit arrangement, er du velkommen til at ringe til os på 98 42 21 33 eller sende en mail til info@lisboa.dk. Her vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt, og kommer naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud. Du er desuden altid velkommen til at komme forbi hotellet, der ligger i det sydlige Frederikshavn, og se lokalerne, samt den smukke natur, der omgiver hotellet.

Vores selskabsloklaer

Hotel Lisboa

Vorers selskabslokaler giver mulighed for opdækning og indretning efter ønske og behov. Vores Restaurant er det største lokale med plads til ca. 60 personer og med adgang til vores gårdgave. Biblioteksstuen er vores mindste lokale med plads til ca. 40 personer og med egen udgang til vores grønne areal bag hotellet.

Selskab & fest i Bangsbo

Download vores selskabskatalog og se, hvilke menuer og buffeter vi kan tilbyde. Det er vores dygtige kollegaer på Restaurant Møllehuset, der står bag, og maden er altid tilberedt af sæsonfriske og lokale råvarer fra Nordjylland.

hotel lisboa sleskaber menu

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på dit næste selskab eller fest. Kontakt os telefonisk eller via e-mail.