Oplevelser

Der findes et væld af seværdigheder for hele familien i Frederikshavn og omegn. Her findes nogle af østkystens bedste badestrande, der er mulighed for fiskeri, ridning, golf, surfing og meget andet.

I Frederikshavn finder du desuden kulturelle oplevelser som kunstmuseet, Det Musiske Hus og Bangsbo Museum. Frederikshavn byder på smukke bymiljøer, hyggelige gågader med et væld af butikker og et aktivt natteliv. Vi står gerne til rådighed med forslag til udflugter og attraktioner.

Læs mere på siden her eller find inspiration til dine ferieoplevelser her.

Donkey Bikes – Cykeludlejning

På Hotel Lisboa kan du leje cykler via Donkey Republic. Det er nemt og billigt, og udlejningen foregår via en app til telefonen. Cyklerne kan lejes alle døgnets 24 timer, og du bestemmer selv hvornår, du vil levere cyklen tilbage.

Ønsker du at leje en cykel, skal du henvende dig i receptionen – så hjælper vi gerne med at komme igang. Se mere om Donkey Republic her.

Nordjyllands Kystmuseum

Henvend dig i receptionen, og du kan købe en billet, som giver dig fri adgang til: Kystmuseet Skagen, Kystmuseet Bangsbo, Kystmuseet Bangsbo Fort, Kystmuseet SæbyMuseumsbilletten gælder til alle afd. i 7 dage. Læs mere om ovenstående museer på www.kystmuseet.dk

Derfor skal du besøge Frederikshavn

Kultur

Frederikshavn har et rigt kulturliv med caféer og restauranter, Det Musiske Hus, Arena Nord, en god biograf og et spændende natteliv. Desuden har Frederikshavn mange spændende museer og seværdigheder.

Natur

Frederikshavn og Nordjylland er på mange måder et "hikers paradise". Mange af Danmarks største naturattraktioner er at finde i Nordjylland, og der er et utal af gode vandre- og cykelstier, der tager dig med ud i den smukke danske natur.