Mountainbike & cykelferie i Frederikshavn, Sæby

PÅ FERIE MED CYKLEN

Skal I på cykelferie eller på tur med mountainbiken? Så er Hotel Lisboa den helt rigtige base for jer, der gerne vil udforske de mange fede spor og cykelruter, som Nordjylland og især Vendsyssel byder på. Vi sørger for, at I får et rigtig dejligt ophold hos os – og derfor har vi også en række faciliteter, der gør det nemt for jer at have cyklen med.

Cykelvask

Har du brug for at få vasket din cykel ren efter en mudret eller støvet tur, kan du nemt skylle den ren ved vores vaskestation på gårdspladsen bag hotellet.

Tøjvaskeservice

Vi tilbyder tøjvaskeservice for et mindre beløb, hvis du har brug for at få vasket dit cykeltøj efter en lang dag i sadlen. Henved dig blot i receptionen, så vasker vi dit tøj inden for et døgn.

Sikker cykelparkering

Du kan roligt parkere din cykel på parkeringspladsen udenfor værelset, men vi tilbyder også aflåst cykelparkering til hotellets gæster.

Lunch box

Vi laver gerne en sund og lækker madpakke, som du kan tage med på din cykeltur og nyde ude i den skønne natur. Madpakken skal bestilles dagen før og kan afhentes i baren, når du har spist morgenmad.

Nem adgang til spor & ruter

Fra Hotel Lisboa er der nem adgang til gode, opmærkede MTB spor og cykelruter rundt i landskabet. Spørg gerne i receptionen, hvis du ønsker vejledning til at finde disse. Læs også mere om sporene og ruterne her på siden.

Sund morgenmadsbuffet

Hver morgen serverer vi sund og mættende morgenmad på buffet, som kan nydes i hotellets restaurant og på vores terrasser i det gode vejr. Se mere om vores morgenbuffet her.

I 2018 blev Frederikshavn Kommune kåret som “Danmarks Friluftskommune” – og det er ikke uden grund! Hop på sadlen og oplev hvad Frederikshavn og omegn har at byde på! Vi har fede MTB-spor på alle niveauer og smukke cykelruter igennem skiftende landskaber. Brug Hotel Lisboa som jeres base, når I skal udforske den nordligste del af Danmark.

INSPIRATION TIL JERES CYKELOPLEVELSE

Nordjylland har mange naturskønne cykelruter og fede MTB-spor, der tager jer igennem smukke landskaber både langs kysten og inde i landet – og ruterne/sporene kan bruges både af begyndere og øvede cykelister.

Pikkerbakken, bangsbo

MTB-sporet i Bangsboskoven ved Møllehuset indeholder 72 højdemeter og er 2,4 km langt. Læs mere om sporet her.

Sæbygaard skov i sæby

MTB-sporet er både for let øvede og garvede og strækker sig over 5,1 km. Læs mere om sporet her.  

Kongestien, bangsbo

Kognestien er en helt fantastisk cykelrute på 8 km, som tager dig igennem vores smukke Bangsbo-område. Læs mere om ruten her.

Cykeltur nord/syd, frederikshavn

Cykelruterne Nord og Syd tager dig rundt til nogle af de smukkeste steder i Frederikshavn. Ruterne er på ca. 6-9 km. Læs mere om cykelruterne her.