Møder & konference

På hotel Lisboa kan har vi gode lokaler til møder og konferencer. Uanset om I skal være 4 eller 50 personer, har vi mulighed for at imødekomme jeres behov og servere lækker forplejning. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud på 98 43 44 00 & info@lisboa.dk. Vi arrangerer også møder og konferencer på hyggelige Restaurant Møllehuset, som ligger 800 meter væk. Se mere her.

Hold møde eller konference hos os

Vores lokaler er flottte og lyse og har plads til alt mellem 40 - 60 personer. Vi har også mindre og mere intime mødelokaler med plads til 2 - 10 personer. Vi har desuden alt udstyr - bl.a. projektor, white board og gratis WiFi - så I ikke behøver at medbringe noget selv. Vi har fri parkering ved hotellet og værelserne, så I kan parkere sikkert og gratis, mens I besøger os.

Alt vores mad bliver tilberedt af sæsonens friske råvarer, som vores gourmetkokke nøjsomt udvælger og tilbereder, så det passer til jeres ønsker og behov. Vi tilbyder en stor morgenbuffet at starte dagen på med hjemmelavede produkter, friskbagt brød samt kaffe, te og juice. Derudover tilbyder vi forplejning under mødet, og vi laver gerne en lækker frokost eller middag af gode Nordjyske råvarer til at slutte dagen af på.

Har I brug for at overnatte, har vi 32 værelser i lys, nordisk stil. Alle værelser har eget bad og toilet, TV, komfortable senge og gratis WiFi.

Hotel Lisboa møder konference frederikshavn dagsmøde mødelokale

Dagsmøde

På Hotel Lisboa har vi 3 slags dagsmøder: Morgenmøde, Formiddagsmøde og Dagsmøde, alt efter hvad jeres behov er. Læs mere i vores mødekatalog, som kan downloades herunder.

Hotel Lisboa frederikshavn møde aftenmøde konference

Aftenmøde

Hold et Eftermiddags-/Aftenmøde, Fyraftensmøde eller møde med middag hos os. Vi sørger for god forplejning, lækker middag og udstyr til mødet. Læs mere i mødekataloget nedenfor.

hotel lisboa frederikshavn møder konference aftenmøder morgenmøde dagsmøde

Konference

Skal I holde møde med overnatning eller en flerdags konference, så er Hotel Lisboa måske det rigtige for jer. Vi tilbyder både mødelokaler, forplejning og overnatning. Læs mere i vores mødekatalog.