[:da]Miniferie[:en]Mini break[:de]Kurtzurlaub[:]

Vil du have god tid til at opleve hele Nordjylland?

Så kan vi hos Hotel Lisboa tilbyde dig en miniferie, hvor du har mulighed for at udforske hele Nordjylland. Ved at booke et miniferieophold hos os, har du god tid og skal ikke stresse rundt. Med vores beliggenhed i det sydlige Frederikshavn, får du en god base. Med blot 45 minutters kørsel fra hotellet, kan du nå til Skagen i nord, Aalborg i syd og Løkken i vest. Dermed har du utallige muligheder og kan præge din ferie med lige præcis den beskæftigelse, du ønsker.

en miniferie giver mange muligheder

Ved at booke en miniferie, behøver du ikke nødvendigvis vælge, hvad din ferie skal gå ud på. Du har mulighed for at shoppe den ene dag i Aalborg, se naturen i Løkken den anden og opleve Skagensmalernes forbløffende kunstværker en helt tredje dag. Hvis du ønsker at være tættere på hotellet, har du også mulighed for at opleve den skønne natur i og omkring Frederikshavn og Sæby. Der er bl.a. mulighed for at gå på jagt i skoven eller tilbringe en dag med fiskeri. Er du mere til golf, har vi i receptionen mulighed for på forhånd at bestille Greenfee billetter til Frederikshavn Golfklub og Sæby Golfklub, så du sparer ventetiden.

Book en miniferie

Lyder en miniferie med mange oplevelsesmuligheder som noget for dig, så skynd dig og book dit ophold hos os. Vi har priser, der løber fra 1098,- og er du nysgerrig efter at høre yderligere, så er du meget velkommen til at kontakte os på 98 42 21 33 eller aflægge os et besøg på Søndergade 248, 9900 i Frederikshavn. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive en mail til os på info@lisboa.dk.