Decemberophold

Skal I holde julefrokost? Tag venner eller kollegaer med på et hyggeligt Decemberophold medjulebuffet & musik.

Slå jer løs om aftenen til julefrokost med musik på Restaurant Møllehuset og nyd derefter en dejlig overnatning og morgenbuffet på Hotel Lisboa.

Kontakt os på +45 98 42 21 33 eller info@lisboa.dk for booking.

Hotel Lisboa natur bangsbo frederikshavn nordjylland

Decemberophold med julebuffet & musik

Nyd en festlig aften med julebuffet & musik på Restaurant Møllehuset sammen med venner eller kollegaer og slut aftenen af med en skøn overnatning hos os på Hotel Lisboa, kun 800 meter fra Restaurant Møllehuset.

Festen starter på Restaurant Møllehuset med traditionel julemad lavet fra bunden af gode, nordjyske råvarer. Der skænkes kolde øl & snaps og god vin. Efter maden går Lindgaard band på og baren åbner med lækre drinks. Der er altså lagt op til en herlig julefest!

Tag kollegaerne eller vennerne under armen, book opholdet og nyd en festlig aften i hinandens selskab - og spis skøn morgenbuffet hos os på Hotel Lisboa dagen derpå, inden turen igen går hjem.

Lindgaard Band spiller dansevenlige og kendte rock/pop/blues/country numre af navne som bl.a. Eric Clapton, Pink Floyd, Bob Marley, U2, DAD, Kim Larsen & Creedens.

Med dette ophold får du 1 x lækker julebuffet med musik på Restaurant Møllehuset kun 800 meter fra Hotel Lisboa. Læs mere om Møllehusets Julebuffet med musik her.

Vær opmærksom på, at opholdet kun kan bookes 3. & 10. december 2022.

Har I brug for lidt frisk luft inden turen går hjem, har Frederikshavn og Bangsbo-området mange fantastiske naturoplevelser. Vi anbefaler især Pikkerpakken med udsigt over hele Frederikshavn og det østlige Vendsyssel til Skagen. Også Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Fort & Frederikshavn Dyrehave er lige i nærheden af hotellet og er med garanti et besøg værd. Spørg gerne i receptionen, så guider vi til de gode oplevelser.

Decemberophold med julebuffet & musik

Hotel Lisboa

OPHOLDET INDEHOLDER:

1 x overnatning i Standard dobbeltværelse
Julebuffet & musik på Restaurant Møllehuset
1 x morgenbuffet på Hotel Lisboa

Pris pr. person pr. døgn kr. 650,- 

ØNSKER DU EN EKSTRA OVERNATNING?

Pris pr. person pr. døgn kr. 400,-

Opgrader til Superiorværelse for kr. 200,- pr. person pr. nat.

Dette ophold kan kun bookes den 3. december & 10. december.

OM HOTELLET

Hotel Lisboa er et lille hotel med 32 værelser. Vi ligger placeret i det sydlige Frederikshavn tæt ved et helt fantastisk naturområde - Bangsbo. Her findes et utal af skønne naturoplevelser i form af gode vandre- og cykelruter, fede MTB spor, Dyrehave og Botanisk Have samt museum. Her findes også Restaurant Møllehuset, hvor I skal nyde dejlig gourmetmad lavet fra bunden af lokale råvarer. Mange af råvarerne stammer fra Bangsboskoven, Dyrehaven og Bangsbo Læge- og Krydderurtehave i from af blandt svampe, bær, frugter og urter og vildt fra Dyrehaven.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt igennem din booking.  Er I flere der rejser sammen, eller ønsker du et ophold over længere tid, giver vi gerne en god pris. Tøv ikke med at kontakte os per telefon eller via e-mail.