3-retters menu
MENU 1
på honning-citronmarinerede asparges & salater
***
Svinefilet i urtepanade med champignonsauce,
årstidens friske grøntsager & kartofler
***
Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot
MENU 2
***
Souffleret kalvebryst med estragonsauce, spidskål & kartoffelstrudel
***
Jordbærtrifli med mynte & marcipanmarkroner
MENU 3
”Skaldyrcocktail”
skaldyr på marinerede artiskokker, hummermayonnaise & små salater
***
Sprængt kalvebryst med peberrodsauce,
glaserede rodfrugter & persillekartofler
***
Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait
& chokoladesauce
MENU 4
Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet
& små salater i balsamicovinaigrette
***
Oksesteg på gammeldags manér
med glaserede perleløg, friske grøntsager
skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler
***
Hvid chokolademousse med syltede appelsiner & biscotti
kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)
MENU 5
Pocheret skærising & glaserede Matane rejer
i butterdej med hummersauce & spirer
***
Kalvesteg stegt som vildt a la Møllehuset
med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,
hjemmelavet surt & små stegte kartofler
***
”Fru Jelsbaks søde fristelser”
lun bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat
MENU 6
Slagter Munch’s Skagensskinke
med fennikelcrudite & ristede græskarkerner i granatæbledressing
***
Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller
med sæsonens svampe, grøntsager & timiankartofler
***
Vanille creme bruleé med pocheret mango & sorbet
MENU 7
med sur – sød ratatouillesalat
***
Kalvefilet stegt med hvidløg & timian,
kraftig østershattesauce, torvets grønt & små kartofler
***
Chokoladebrownie
med hjemmelavet vanilleis & flamberet ananas
MENU 8
***
”Filet & inderlår”
Rosastegt oksefilet & roulade af inderlår med rødvinssauce,
grøntsagsbuket & pommes rissolles
***
Lun kvarksouffle
med hindbærspoom & flap jacks
MENU 9
på marinerede julienneurter med aiôli
***
Dådyrfilet i rosmarinfrakke
med portvinssauce, friske grøntsager
& små kartofler vendt med persille
***
Gateau Marcel
MENU 10
avocado-myntesalsa & krydderurtesalat
***
”Duet af kalv”
rosastegt mørbrad & braiseret bryst
med torvegrøntsager, estragonsauce & kartoffellasagne
***
”Gustav Wied’s Variation af skovbær”
hindbær – panna cotta, blåbærsorbet
& brombær cup cake
4-retters menu
MENU 11
med ”chilimango”, trøffelolie & krydderurter
***
Capaccio af okseinderlår & foir gras
***
Rosastegt kalvemørbrad & braiseret kæbe
med kraftig madeirasauce, kålruller
bagte blommetomater & kartoffeltortilla
***
Franske vafler med æblekompot,
MENU 12
***
Perlehøne “au vin”
***
”Variation af dådyr”
Rosastegt filet, braiseret bov & kryddercrepinette
med blomkålspure, sæsongrønt & kartoffel i filodej
***
Mazarinkage med græskarkernekrokant,