Selskabslokaler

Hold dit arrangement på Hotel Lisboa

På Hotel Lisboa råder vi over to lyse og rummelige selskabslokaler, indrettet i nordisk, minimalistisk stil.  Lokalerne er af forskellige størrelser, så de passer til netop størrelsen på din begivenhed. Når du afholder dit arrangement hos os, får du en fest efter dine ønsker, hvilket betyder, at du naturligvis er medbestemmende i alt fra menu, borddækning, pynt og lignende. Det er dig, der er i højsædet, hvorfor vi altid gør vores bedste for at imødekomme og opfylde dine ønsker og behov. Har du fx ønsker om plads til dansegulv, liveband eller andre former for underholdning, kan dette sagtens lade sig gøre. Vores smilende personale står klar til at servicere dig og dine gæster, så længe festen er i gang, og der er derfor ingen tidsbegrænsning på lokalerne.

Vi kredser for detaljerne

På Hotel Lisboa har vi sans for detaljerne, og det gælder både maden, borddækningen og vores værtskab. Vores dygtige gourmetkokke går aldrig på kompromis med kvaliteten og vælger derfor altid sæsonens friske råvarer. Uanset om du vælger menu eller buffet til dit arrangement, tilbereder vi alt maden fra bunden, så smagen altid er i top. Det er vigtigt for os, at både mad og lokale ser indbydende ud, og vi kræser derfor altid ekstra for anretning og borddækning. Når du afholder dit arrangement på Hotel Lisboa, uanset om det er en reception, et bryllup eller en hel tredje begivenhed, får du og dine gæster 20 % rabat på overnatning inklusiv morgenmad.

Ring og hør nærmere

Er du interesseret i at høre nærmere om vores flotte, rumlige selskabslokaler, eller hvad vi kan tilbyde til dit arrangement, er du velkommen til at ringe til os på 98 42 21 33 eller sende en mail til info@lisboa.dk. Her vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt, og kommer naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud. Du er desuden altid velkommen til at komme forbi hotellet, der ligger i det sydlige Frederikshavn, og se lokalerne, samt den smukke natur, der omgiver hotellet.

Fordele ved at holde dit selskab hos os

Gourmet

Maden er tilberedt af sæsonens friske råvarer som vores dygtige gourmetkokke udvælger - og de går aldrig på kompromis.

God service

Vores service er altid i top - vi vil nemlig gerne sørge for, at du får den allerbedste oplevelse hos os.

Hyggelige lokaler

Vi tilbyder flere forskellige lokaler alt efter størrelsen på selskabet. Vores lokaler er alle lyse, rummelige og indrettet i nordisk stil.