Restaurant

Hos os spiser du godt. Vi serverer mad af sæsonens friske råvarer fra lokale producenter i Nordjylland. Mange af vores produkter og råvarer på morgenbuffeten er hjemmelavet på Restaurant Møllehuset kun 800 meter fra Hotel Lisboa.

hotel lisboa restaurant lokale råvarer restaurant møllehuset

Hyggeligt spisested med fokus på lokale råvarer

Som gæst på Hotel Lisboa er det hver dag muligt at nyde vores morgenbuffet, som altid består af lokale og hjemmelavede lækkerier. Vi tilbyder også et lave en Lunch Box, hvis du skal til kursus eller på udflugt - men det er også muligt at nyde en lækker frokost på Restaurant Møllehuset kun 800 meter fra hotellet. Om aftenen kan du ligeledes smage på sæsonens friske og lokale råvarer på Tavlemenuen i a la carte restauranten på Restaurant Møllehuset. Ankommer du sent til hotellet, er det muligt at bestille Gryden på bordet, så du ikke skal gå sulten i seng.

Morgenbuffet

En god dag starter med et godt måltid. Derfor serverer vi hver dag en stor morgenbuffet med hjemmelavede og lokale produkter af gode råvarer fra nordjyske leverandører. Brødet er hjemmebagt og pålæg, marmelader mv. laver vi selv på Restaurant Møllehuset i Bangsbo. Der forefindes også venganske og glutenfri alternativer på morgenbuffeten - oplys dog gerne allergier ved booking.

Buffeten kan nydes både på hverdage og i weekender og er gratis for hotellets gæster.

Hverdage fra kl. 06.30 - 10.00
Weekender fra kl. 07.30 - 10.00

For gæster udefra koster morgenbuffeten kr. 115,- og er inkl. drikkevarer.

Hotel Lisboa morgenbuffet frederikshavn bangsbo
Hotel_Lisboa_Møllehuset_mad

Restaurant Møllehuset

Vores a la carte- og selskabsrestaurant, Restaurant Møllehuset, ligger ca. 800 meter fra Hotel Lisboa ved åen i den naturskønne Bangsboskov. Her serverer vi mad af gode, nordjyske råvarer - hvoraf vi plukker en del af dem selv i naturen omkring os.

Til frokost serveres der retter fra krokortet, samt kage, kaffe og andre skønne drikkevarer. Til aften serveres der en tavlemenu i a la carte restauranten, som altid er baseret på sæsonens friske råvarer.

Tavlemenuen skifter fra uge til uge. På Restaurant Møllehuset er det muligt at smage på udsøgte vine fra det store vinkort, som byder på noget for enhver smag.

Lunch Box

Vi laver gerne en madpakke til dig, når du skal til kursus, på udflugt eller på vandre- eller cykeltur. Lunch Boxen skal bestilles i receptionen senest kl. 17.00og kan afhentes næste morgen fra kl. 06.30.

VÆLG IMELLEM:

LILLE LUNCH BOX
4 stk. smørrebrød på rugbrød & 1 stk. franskbrød med ost samt frugt & kage eller 2 store sandwich samt frugt & kage
til kr. 75,-

STOR LUNCH BOX
6 stk. smørrebrød på rugbrød & 2 stk. franskbrød med ost samt frugt & kage eller 3 store sandwich samt frugt & kage
til kr. 115,-

TILKØB
|
Kaffe eller the i egen kande kr. 40,- | Ny termokande inkl. kaffe kr. 75,- | Kildevand kr. 15,- |

Kontakt os gerne, hvis du har særlige ønsker eller allergener.

Hotel_Lisboa_Lunchbox
Hotel_Lisboa_grydenpåbordet

Gryden på Bordet

Gryden på bordet er et tilbud til vores gæster, som ankommer sent og dermed ikke kan nå at spise i restauranten til sædvanlig tid mellem kl. 18.00-20.00. Gryden på bordet er en dagens ret, som køkkenet sammensætter af dagens friske og lokale råvarer og bliver servet på fad til høflig selvbetjening.

Gryden på bordet serveres imellem kl. 20.00-21.30 og skal forudbestilles inden kl. 17. samme dag.

Bestil ved at kontakte receptionen på tlf. +45 98422133 eller på e-mail info@lisboa.dk. Ved reservation via e-mail er bestillingen først gældende, når den er blevet bekræftet.

Skal Vi booke dit næste ophold?

Skal dit næste ophold eller overnatning vores hos os på Hotel Lisboa i det naturskønne Bangsbostrand? Vi booker gerne din næste getaway for dig. Kontakt os telefonisk eller via e-mail.