Book dit næste ophold hos os

Hotel Lisboa er den perfekte base for jer, som ønsker at holde aktiv ferie i Nordjylland. Vi ligger nemlig godt placeret både i forhold til lokale outdoor-oplevelser og -aktiviteter i Frederikshavn, men også hvis I ønsker at udforske det nordjyske på cykel, til fods eller i bil.

Hotel Lisboa natur bangsbo frederikshavn nordjylland

Det lille hotel tæt på skov & hav

Et ophold på Hotel Lisboa giver dig let adgang til både skov og hav. Hotellet ligger i det sydlige Frederikshavn i det natureskønne Bangsbostrand, hvor der kun er få minutters gang til den smukke Bangsboskov, eller til Frederikshavn Marina & Neppens Havn, hvor det er muligt at tage en forfriskende dukkert i Kattegat. Hotellet ligger tæt ved gode cykel- og vandreruter samt fede MTB spor, og vi har derfor en række facilieteter, som henvender sig til cykel- og vandregæster.

Er man mere til by- og caféliv, er Frederikshavn bymidte med gågade, biograf, shopping og gode restauranter og caféer kun ca. 3 km fra hotellet. Fra Hotel Lisboa når man nemt både til Aalborg, Skagen og vestkysten, hvis man ønsker at udforske de mange nordjyske attraktioner.

Læsø Kur Ophold

Hotel Lisboa

Med vores Læsø Kur ophold får du tre dage og to nætter på Hotel Lisboa samt en endagstur til Læsø med adgang til Læsø Kur. Det nordiske Kurbad i den gamle Vesterø Kirke tilbyder faciliteter og behandlinger baseret på Læsøs berømte salt.

Golfophold

Hotel Lisboa

Brug dagen på golfbanen og nyd samtidig den enestående nordjyske natur. Med dette ophold får du en overnatning på Hotel Lisboa samt adgang til flere forskellige golfklubber. Slut dagen af med en fantastisk gourmetmiddag af lokale råvarer på Restaurant Møllehuset i Bangsbo.

Cykelferie

Hotel Lisboa

På Hotel Lisboa er der både plads til dig, din familie og jeres cykler. Så hvis I foretrækker at holde ferie på to hjul, så har vi facilieteterne, der passer til jeres behov. Vi tilbyder god cykelparkering, vaske- og madpakkeservice, Bikepit og vaskestation, dejlige senge og god mad til både store og små.

MTB ophold

Hotel Lisboa

Drømmer du om at tage på ferie med din Mountainbike? Eller på en aktiv hyggetur med vennerne eller familien? Er du typen, der elsker at smide cyklen bag på bilen og tage på nye eventyr? Så har vi det helt rigtige ophold til dig.