Moments Of Happiness

Nyd 3 dage og 2 nætter i det naturskønne Bangsbostrand med kun få minutters gang til skov og hav, og kun 3 km til Frederikshavn midtby.

Hotel Lisboa natur bangsbo frederikshavn nordjylland

Moments of Happiness - Miniferie eller hyggeligt weekendophold

Hotel Lisboa ligger placeret i Bangsbostrand i den sydlige del af Frederikshavn. Her er kun få hunderede meter til et fantastisk naturområde - Bangsbo - hvor der både er Botanisk Have, Dyrehave, museum, udsigtspost med kig ud over østkysten, lækker gourmetrestaurant, skønne vandreruter og fede MTB spor. Er man mere til shopping og caféliv, er der kun 3 km til Frederikshavn centrum. Ønsker man at udforske Nordjylland, er der kun en times kørsel i bil til eksempelvis Skagen, Aalborg eller vestkysten.

Hotel Lisboa udgør derfor den perfekte base for jer, der ønsker at opleve Nordjylland hen over en weekend eller som en miniferie.

Moments of Happiness ophold

Hotel Lisboa

OPHOLDET INDEHOLDER:

2 x overnatning i Standard dobbeltværelse
2 x morgenbuffet
1 x 3 retters tavlemenu på Restaurant Møllehuset i Bangsbo

Pris pr. person pr. nat kr. 1195,-

Tillæg på kr. 100,- pr. nat i juli.
Tillæg på kr. 350,- pr. enkeltværelse pr. nat.
Ekstra opredning til barn el. voksen kr. 600,- pr. nat.

OM HOTELLET

Hotel Lisboa er et lille, familiedrevet hotel med 32 værelser. Vi går højt op i, at give den bedste service til vores gæster. De fleste produkter på vores morgenbuffet er lavet fra bunden på Restaurant Møllehuset af nordjyske råvarer. Vi bager selv vores brød og laver vores eget pålæg, ost, marmelade og saft - så vores gæster får den mest autentiske madoplevelse, når de spiser hos os. Mange af vores råvarer stammer fra Bangsboskoven, Dyrehaven og Bangsbo Læge- og Krydderurtehave, hvor vi hver år sanker svampe, bær, frugter og urter og aftager vildt fra Dyrehaven.

Skal Vi booke dit næste ophold?

Skal dit næste ophold være hos is i det naturskønne Bangsbo? Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til booking af dit ophold. Er I flere der rejser sammen, eller ønsker du et ophold over længere tid, giver vi gerne en god pris.