Læsø Kur Ophold

Forkæl alle dine sanser med et Læsø Kur Ophold. Vi tilbyder tre dejlige dage og to nætter med endagstur til Læsø, hvor du kan tage dig godt tid til at opleve øen eller bruge hele dagen i Læsø Kur, hvor der er adgang til alle faciliteter.

Hotel Lisboa natur bangsbo frederikshavn nordjylland

LÆSØ KUR OPHOLD - ET OPHOLD FOR ALLE SANSER

Trænger du til at få ladt batterierne op og samtidig få en fantastisk oplevelse, der stimulerer alle dine sanser? Så er dette ophold lige det, du leder efter. Vi har i samarbejde med Læsø Kur sammensat et ophold, der både byder på afslapning og wellness, naturoplevelser og dejlig mad.

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, og om bade og behandlinger, der er baseret på det salt som Læsø er berømt for. Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af med en oplevelse for krop og sjæl.

Med dette ophold får du 2 x lækker 2-retters gourmetmenu af sæsonens friske råvarer på Restaurant Møllehuset kun 800 meter fra Hotel Lisboa. Restaurant Møllehuset ligger smukt placeret i Bangsboskoven ved Bangsbo Å.

Du får fri adgang til Læsø Kur og alle de fantastiske faciliteter. Nyd blandt andet udendørsspaen, de 3 forskellige saltbade og hvilearealerne. Betragt den sukke udsigt over Læsø fra det gamle kirketårn og kom helt ned i gear.

Frederikshavn og Nordjylland byder på mange fantastiske naturoplevelser. Tæt ved Hotel Lisboa findes blandt andet Bangsboskoven, Pikkrbakken og Frederikshavn Dyrehave. Spørg gerne i receptionen, så hjælper vi med at finde frem til de helt rigtige naturoplevelser til jer.

Læsø Kur Ophold

Hotel Lisboa

OPHOLDET INDEHOLDER:

2 x overnatning i Standard dobbeltværelse
2 x 2 retters middag på Restaurant Møllehuset
1 x morgenbuffet på Hotel Lisboa
1 x morgenkomplet på Læsø Færgen
1 x færgeoverfart fra Frederikshavn t/r (uden bil)
1 x heldagsentré til Læsø Kur med adgang til alle faciliteter
1 x frokostsandwich hos Læsø Kur
1 x kaffe og kage på Læsø Færgen

Pris pr. person pr. døgn kr. 1498,- 
Enkeltværelse pr. døgn kr. 1098,-

Vær opmærksom på tillæg på kr. 100,- pr. person pr. nat i højsæsonen

ØNSKER DU EN EKSTRA OVERNATNING?

Pris pr. person pr. døgn kr. 1398,-
Enkeltværelse pr. døgn kr. 998,-

(prisen er inkl. 2 retters middag og morgenbuffet og gælder kun ved 3 nætter)

Bemærk: Læsø Kur holder lukket i januar. Færgen afgår kl. 7.50 til Læsø.

OM HOTELLET

Hotel Lisboa er et lille hotel med 32 værelser. Vi ligger placeret i det sydlige Frederikshavn tæt ved et helt fantastisk naturområde - Bangsbo. Her findes et utal af skønne naturoplevelser i form af gode vandre- og cykelruter, fede MTB spor, Dyrehave og Botanisk Have samt museum. Her findes også Restaurant Møllehuset, hvor I skal nyde dejlig gourmetmad lavet fra bunden af lokale råvarer. Mange af råvarerne stammer fra Bangsboskoven, Dyrehaven og Bangsbo Læge- og Krydderurtehave i from af blandt svampe, bær, frugter og urter og vildt fra Dyrehaven.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt igennem din booking.  Er I flere der rejser sammen, eller ønsker du et ophold over længere tid, giver vi gerne en god pris. Tøv ikke med at kontakte os per telefon eller via e-mail.