Golfophold

Nyd den skønne nordjyske natur, mens du bruger dagen på golfbanen. Vælg imellem Frederikshavn Golfklub, Sæby Golfklub eller Dronninglund Golfklub.

Hotel Lisboa natur bangsbo frederikshavn nordjylland

Golfophold i den nordjyske natur

Er du til frisk luft, natur, gourmet og golf? Så vil du uden tvivl kunne lide vores golfophold. Med dette ophold får du en lækker 2-retters gourmetmenu af sæsonens friske råvarer på Restaurant Møllehuset kun 800 meter fra Hotel Lisboa. Restaurant Møllehuset ligger smukt placeret i Bangsboskoven ved Bangsbo Å. Du får adgang til Frederikshavn, Sæby eller Dronninglund Golfklub efter eget valg. Alle golfklubberne ligger placeret i smuk natur, med gode faciliteter og har gode golfbaner.

Frederikshavn og Nordjylland byder på mange fantastiske naturoplevelser. Tæt ved Hotel Lisboa findes blandt andet Bangsboskoven, Pikkrbakken og Frederikshavn Dyrehave.

Golfophold

Hotel Lisboa

GOLFOPHOLD FOR TO

1 x overnatning i standard dobbeltværelse
1 x 2 retters middag på Restaurant Møllehuset
1 x stor morgenbuffet
1 x green fee

Pr. person i delt dobbeltværelse ved 1 nat:

Tirsdag – søndag:
Pris pr. nat pr. person kr. 1.195,-

Tillæg på 100 kr. pr. nat i juli måned.


ØNSKER DU AT BO I ENKELTVÆRELSE?

Pr. person i enkeltværelse ved 1 nat:

Tirsdag – søndag:
Pris pr. person pr. nat kr. 1.525,-

Tillæg på 100 kr. pr. nat i juli måned.

OM HOTELLET

Hotel Lisboa er et familiedrevet hotel med 32 værelser i Bangsbostrand. Hotellet er tæt på både hav og skov, så der er rig mulighed for at opleve den nordjyske natur - selv når der ikke spilles golf. Med dette ophold får du rig mulighed for at smage på Nordjylland. De fleste produkter på vores morgenbuffet er lavet fra bunden på Restaurant Møllehuset af nordjyske råvarer. Det er også på Restaurant Møllehuset, at du skal nyde en skøn gourmetoplevelse. Mange af  råvarerne stammer fra Bangsboskoven, Dyrehaven og Bangsbo Læge- og Krydderurtehave i form af blandt andet svampe, bær, frugter og urter og dyrevildt.

Skal vi booke dit golfophold?

Kunne du tænke dig en nordjysk golfoplevelse? Så Står vi klar til at give en hånd med bookingen, og vi svarer også gerne på spørgsmål. Er I flere der rejser sammen, eller ønsker du et ophold over længere tid, giver vi gerne en god pris.