Menuforslag

3-retters menu

MENU 1

Rødspættefilet i panko
på honning-citronmarinerede asparges & salater
***
Svinefilet i urtepanade med champignonsauce,
årstidens friske grøntsager & kartofler
***
Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot

 

kr. 285,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 2

Briochetoast med pulled dådyr fra Bangsbo,
krydret med ingefær og friske skud
***
Souffleret kalvebryst med estragonsauce, spidskål & kartoffelstrudel
***
Jordbærtrifli med mynte & marcipanmarkroner

 

kr. 285,-
(Min. 15. kuverter)

MENU 3

”Skaldyrcocktail”
skaldyr på marinerede artiskokker, hummermayonnaise & små salater
***
Sprængt kalvebryst med peberrodsauce,
glaserede rodfrugter & persillekartofler
***
Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait
& chokoladesauce

kr. 285,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 4

Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet
& små salater i balsamicovinaigrette
***
Oksesteg på gammeldags manér
med glaserede perleløg, friske grøntsager
skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler
***
Hvid chokolademousse med syltede appelsiner & biscotti

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 5

Pocheret skærising & glaserede Matane rejer
i butterdej med hummersauce & spirer
***
Kalvesteg stegt som vildt a la Møllehuset
med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,
hjemmelavet surt & små stegte kartofler
***
”Fru Jelsbaks søde fristelser”
lun bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 6

Slagter Munch’s Skagensskinke
med fennikelcrudite & ristede græskarkerner i granatæbledressing
***
Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller
med sæsonens svampe, grøntsager & timiankartofler
***
Vanille creme bruleé med pocheret mango & sorbet

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 7

Citronbagt center cut af lyssej på lun kartoffelvaffel
med sur – sød ratatouillesalat
***
Kalvefilet stegt med hvidløg & timian,
kraftig østershattesauce, torvets grønt & små kartofler
***
Chokoladebrownie
med hjemmelavet vanilleis & flamberet ananas

 

kr. 330,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 8

Variation af grillet tun & kammusling med
syltede blomkål, blomkålspure, spirer & fibermelba
***
”Filet & inderlår”
Rosastegt oksefilet & roulade af inderlår med rødvinssauce,
grøntsagsbuket & pommes rissolles
***
Lun kvarksouffle
med hindbærspoom & flap jacks

 

kr. 330,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 9

Kold fiskesymfoni
på marinerede julienneurter med aiôli
***
Dådyrfilet i rosmarinfrakke
med portvinssauce, friske grøntsager
& små kartofler vendt med persille
***
Gateau Marcel
med cassisblommer & sorbet

 

kr. 345,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 10

Marinerede King Prawns med safranmayonnaise,
avocado-myntesalsa & krydderurtesalat
***
”Duet af kalv”
rosastegt mørbrad & braiseret bryst
med torvegrøntsager, estragonsauce & kartoffellasagne
***
”Gustav Wied’s Variation af skovbær”
hindbær – panna cotta, blåbærsorbet
& brombær cup cake

 

kr. 345,-
(Min. 15 kuverter)

4-retters menu

MENU 11

Grillet hvid fisk i skummende skaldyrsbisque
med ”chilimango”, trøffelolie & krydderurter
***
Capaccio af okseinderlår & foir gras
med balsamico, figner & brioche
***
Rosastegt kalvemørbrad & braiseret kæbe
med kraftig madeirasauce, kålruller
bagte blommetomater & kartoffeltortilla
***
Franske vafler med æblekompot,
æbleiscreme & passionsfrugtsauce

 

kr. 400,-
(Min. 15 kuverter)

MENU 12

“Seafood Salad”
med jonfruhummer, kammuslinger & gambas
på belugalinser med grøn mayo & crudité
***
Perlehøne “au vin”
med østershatte i butterdejstartelet
***
”Variation af dådyr”
Rosastegt filet, braiseret bov & kryddercrepinette
med blomkålspure, sæsongrønt & kartoffel i filodej
***
Mazarinkage med græskarkernekrokant,
“broken gel” & appelsinsorbet

 

kr. 400,-
(Min. 15 kuverter)

Priser & menuer er forbeholdt ændringer og gælder fra maj 2018