Buffet

Buffet 1
 
Røget dyrekølle
med purløgsrøræg & små salater
Læsørejer
med hjemmelavet mayonnaise & grønt
Gravad laks
med sennepsdressing &
marinerede grønne asparges

Fiskefileter
med møllehusets remoulade & citron

Hjemmelavet leverpostej
med bacon & champignons

Klassisk mørbrad beuf
med bløde løg & skysauce

Letsaltet skinke med sprød svær
Rosastegt kalvefilet med sauce bearnaise

Flødekartofler & baconstegte kartofler

Marinerede salater

Kold Grand Marnier souffle
Frisk frugtsalat
Vanilleis

Brød & smør

 
Pris pr. kuvert kr. 290,-
 
 

Buffet 2

 

Duet af varm- og koldrøget laks frisk fra rygeovnen med marinerede agurker & krydderyoghurt

Skaldyr vendt med hytteost & mild chili toppet med sprøde salater

Udvalg af havets fisk på ærtesalat med sauce vert

Hjemmelavet vildtterrine & lune kyllinge ”drumsticks” på bagte grøntsager Ovnbagt sæsonfisk & sprøde forårsruller på bladgrønt i kokos-karrycreme

Langtidsstegt filet af frilandsgris med kraftig svampesauce & grøntsager Krydret okseinderlår på ratatouille med friske krydderurter

Små kartofler stegt med timian

 Salatbuffet: Karry-kartoffelsalat Marinerede sæsonsalater & torvets grønt

Vanille Tiramisu Chokoladefontæne med frisk frugt Bondebrie med tilbehør

Brød & smør

 
Pris pr. kuvert kr. 320,-
 
Buffet 3
 
Hvedewraps med røget laks,
ruccola & hytteost
Lufttørret skinke med små oliven,
soltørret tomat & borretane løg
Ravioli med grillede kæmperejer, artiskokker & spinat
Kolddampet fisk med hummermayonnaise & små salaterLun Chimichanga
med avocadosalsa, yoghurt & tomat
Paella
med kylling, skaldyr, grønt, safran & ribs
Grillet ”Colorado Roast”
Svinemørbrad ”Vindaloo” i stærk sauce
Rodfrugter i valnøddebalsamico
Pommes rösti

”Tzatziki” agurker
Marinerede kikærter
Sur-søde gulerødder & sprøde salater

Chokoladebrownie
Crumble cake
Frisk frugtsalat
Chai the creme
Udvalg af oste med tilbehør

Brød & smør

Pris pr. kuvert   kr. 325,-
 
 
 
Minimum 15 kuverter
Priserne er gældende fra januar 2017
dog forbeholdt ændringer.