Restaurant

Husmandskost

Mandag den 13. februar til onsdag den 15. februar

 

Mandag

Gullaschsuppe – groft brød
≈≈≈≈≈
Kyllingebryst
karrysauce – grønt – stegte kartofler
≈≈≈≈≈
Æbletærte – frugt – is

 

 

Tirsdag

Vildtterrine – havtornkompot – små salater
≈≈≈≈≈
Braiseret kalveinderlår & svinekæbe
persillekartofler – pebersauce – bagte grøntsager
≈≈≈≈≈
Romfromage – bærkompot – sprødt

 

Onsdag

Røget laks – sauce  verte – hjemmebagt brød
≈≈≈≈≈
Herregårdsbøf
ærter – bearnaise – grove pommes frites
≈≈≈≈≈
Kirsebærlagkage

 

1 ret              kr. 158,-

2 retter        kr. 178,-

3 retter         kr. 198,-


Morgenbuffet

- Spis alt hvad du kan!

 

Rundstykker og friskbagt brød

Glutenfri brød & müsli (spørg personalet)

Blødkogte æg

Frisk skåret pålæg

Udvalg af frugt og grønt

Youghurt med müsli og tørret frugt

Hjemmelavede marmelader

Bangsbo Honning

Forskellige oste

Flere slags juice

Kaffe/the

 

Hotellets gæster gratis

Gæster udefra kr. 85,-

Læs mere om morgenbuffet her.

Gryden på bordet

Alle ugens dage mellem kl. 20.00-21.30 serverer vi "Gryden på bordet". Vælg imellem:

Menu

Mørbradbeuf i champignons a la creme
med hjemmelavet agurkesalat, grønt & små stegte kartofler

Dansk bøf med bløde løg,
skysauce, rødbeder & kartofler

Kr. 158,-

( Skal forudbestilles ved receptionen inden kl. 17.00 samme dag.)

 

Elite_Maerkat_150