Oplevelser

Der findes et væld af seværdigheder for hele familien i Frederikshavn og omegn. Her findes nogle af østkystens bedste badestrande, der er mulighed for fiskeri, ridning, golf, surfing og meget andet.

I Frederikshavn finder du desuden kulturelle oplevelser som kunstmuseet, Det Musiske Hus og Bangsbo Museum. Frederikshavn byder på smukke bymiljøer, hyggelige gågader med et væld af butikker og et aktivt natteliv. Vi står gerne til rådighed med forslag til udflugter og attraktioner.

Læs mere på siden her eller find inspiration til dine ferieoplevelser her.

Som overnattende gæst på Hotel Lisboa, har du mulighed for at komme ind på Nordjyllands Kystmuseum. Henvend dig i receptionen, og du kan købe en billet, som giver dig fri adgang til: Kystmuseet Skagen, Kystmuseet Bangsbo, Kystmuseet Bangsbo Fort, Kystmuseet SæbyMuseumsbilletten gælder til alle afd. i 7 dage. Læs mere om ovenstående museer på www.kystmuseet.dk

Derfor skal du besøge Frederikshavn

Kultur

Frederikshavn har et rigt kulturliv med caféer og restauranter, Det Musiske Hus, Arena Nord, en god biograf og et spændende natteliv. Desuden har Frederikshavn mange spændende museer og seværdigheder.

Natur

Frederikshavn og Nordjylland er på mange måder et "hikers paradise". Mange af Danmarks største naturattraktioner er at finde i Nordjylland, og der er et utal af gode vandre- og cykelstier, der tager dig med ud i den smukke danske natur.