Restaurant

Husmandskost

Mandag den 8. maj til torsdag den 11. maj

Mandag

Vildtterrine
havtornkompot – salater
≈≈≈≈≈
Peberhakkebøf
pebersauce – grønt
baconstegte kartofler
≈≈≈≈≈
Chokoladebrownie
friske bær – is

 

 Tirsdag

Buffet:
kyllingespyd – frikadeller – paella
svinefilet – salat – sauce
≈≈≈≈≈
Tiramisu – frisk frugt

 

 Onsdag

Røget laks
kryddercreme – salat
≈≈≈≈≈
Kalveskank
bearnaisesmør – grøntsager
stegte kartofler
≈≈≈≈≈
Gammeldags æblekage

 

Torsdag

Skagensskinke
borretaneløg – soltørret tomat
≈≈≈≈≈
Mørbradbeuf
skysauce – surt – kartofler
≈≈≈≈≈
Pandekager – bærkompot – is

 

1 ret              kr. 158,-

2 retter        kr. 178,-

3 retter         kr. 198,-


Morgenbuffet

- Spis alt hvad du kan!

Rundstykker og friskbagt brød

Glutenfri brød & müsli (spørg personalet)

Blødkogte æg

Frisk skåret pålæg

Udvalg af frugt og grønt

Youghurt med müsli og tørret frugt

Hjemmelavede marmelader

Bangsbo Honning

Forskellige oste

Flere slags juice

Kaffe/the

 

Hotellets gæster gratis

Gæster udefra kr. 85,-

Læs mere om morgenbuffet her.

Gryden på bordet

Alle ugens dage mellem kl. 20.00-21.30 serverer vi "Gryden på bordet". Vælg imellem:

Menu

Mørbradbeuf i champignons a la creme
med hjemmelavet agurkesalat, grønt & små stegte kartofler

Dansk bøf med bløde løg,
skysauce, rødbeder & kartofler

Kr. 158,-

( Skal forudbestilles ved receptionen inden kl. 17.00 samme dag.)

 

Elite_Maerkat_150