Menüforschläge

Menu 1

Rødspættefilet rullet med safranmousse
på sennepsmarinerede grønne asparges & krydderurtesalat
***
Krydret svinefilet med svampesauce,
årstidens friske grønsager & kartofler
***
Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot

Menu 2

Terrine af Bangsbovildt med svampetoast & ananaskompot
***
Urtefarseret kalkunbryst med tomat-basilikumsauce,
sauterede grønsager & kartoffelsouffle
***
Chokolademousse på syltede babyappelsiner

Menu 3

Skaldyrscocktail ”Acapulco”
skaldyr på marineret havtang, mojo & små salater
***
Sprængt kalvebryst med peberrodssauce,
glaserede rodfrugter & persillekartofler
***
Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait
& chokoladesauce

Menu 1-3   kr. 260,-

Menu 4

Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet
& små salater i balsamicovinaigrette
***
Oksesteg på gammeldags manér
med glaserede perleløg, friske grønsager
skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler
***
Letfrossen jordbærfragilité med likørmarineret frisk frugt

Menu 5

Pocheret skærising & glaserede Matane rejer
i mille feuille med hummersauce & krydderurter
***
Kalvesteg stegt som vildt
med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,
hjemmelavet surt & små stegte kartofler
***
”Fru Jelsbaks søde fristelser”
bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat

Menu 6

Skagensskinke
med små salater & ristede græskarkerner i citrusolie
***
Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller
med sæsonens svampe, grønsager & timiankartofler
***
Soufflerede pandekager
med orangemarineret mango & sorbet

Menu 4-6   kr. 285,-

Minimum 15 kuverter

Priserne er gældende fra januar 2015