Restaurant

Husmandskost

Mandag den 20. marts til torsdag den 23. marts

Mandag

Vildterrine
havtornchutney – salater
≈≈≈≈≈
Kalvesteg
champignonsauce – grønt – kartofler
≈≈≈≈≈
Valnøddetærte - frisk frugt

Tirsdag

Skinke
melon – salat
≈≈≈≈≈
Dansk bøf
bløde løg – rødbeder
kartofler – brun sauce
≈≈≈≈≈
Tiramisu – hjemmelavet flødebolle

Onsdag

Rejesalat
sprød skal – grønt
≈≈≈≈≈
Sprængt oksebrys
peberrodssauce – grønt – kartofler
≈≈≈≈≈
Chokoladesnitte

Torsdag

Tomatsuppe – ristet bacon
≈≈≈≈≈
Flæskesteg
rødkål – sauce – kartofler
≈≈≈≈≈
Napoleonshat

1 ret              kr. 158,-

2 retter        kr. 178,-

3 retter         kr. 198,-


Morgenbuffet

- Spis alt hvad du kan!

Rundstykker og friskbagt brød

Glutenfri brød & müsli (spørg personalet)

Blødkogte æg

Frisk skåret pålæg

Udvalg af frugt og grønt

Youghurt med müsli og tørret frugt

Hjemmelavede marmelader

Bangsbo Honning

Forskellige oste

Flere slags juice

Kaffe/the

Hotellets gæster gratis

Gæster udefra kr. 85,-

Læs mere om morgenbuffet her.

Gryden på bordet

Alle ugens dage mellem kl. 20.00-21.30 serverer vi "Gryden på bordet". Vælg imellem:

Menu

Mørbradbeuf i champignons a la creme
med hjemmelavet agurkesalat, grønt & små stegte kartofler

Dansk bøf med bløde løg,
skysauce, rødbeder & kartofler

Kr. 158,-

( Skal forudbestilles ved receptionen inden kl. 17.00 samme dag.)

 

Elite_Maerkat_150