Restaurant

Husmandskost

Mandag den 16. januar til torsdag den 19. januar

 

Mandag

Spinattærte – skinke – ost – salater
≈≈≈≈≈
Barbecue ribs
grove fritter – perlebygsalat
≈≈≈≈≈
Grand Manier souffle – frisk frugt

 

Tirsdag

Røget dyrekølle
syltede tranebær – maltflager
≈≈≈≈≈
Braiseret kalveyderlår
stuvede grøntsager – persillekartofler
≈≈≈≈≈
Tiramisu – syltede kirsebær

 

Onsdag

Ærtesuppe – sprød bacon – brød
≈≈≈≈≈
Indbagt krondyr
rødvinssauce – stegte kartofler – grønt
≈≈≈≈≈
Appelsintærte – vanilleis

 

Torsdag

Stjerneskud – stegt rødspættefilet
rejer – hummersauce
≈≈≈≈≈
Bygmesterkotelet – stegt skinke spejlæg – skysauce – kartofler
≈≈≈≈≈
Islagkage med nøddekaramel
pocheret mango

 

1 ret              kr. 158,-

2 retter        kr. 178,-

3 retter         kr. 198,-


Morgenbuffet

- Spis alt hvad du kan!

 

Rundstykker og friskbagt brød

Glutenfri brød & müsli (spørg personalet)

Blødkogte æg

Frisk skåret pålæg

Udvalg af frugt og grønt

Youghurt med müsli og tørret frugt

Hjemmelavede marmelader

Bangsbo Honning

Forskellige oste

Flere slags juice

Kaffe/the

 

Hotellets gæster gratis

Gæster udefra kr. 85,-

Læs mere om morgenbuffet her.

Gryden på bordet

Alle ugens dage mellem kl. 20.00-21.30 serverer vi "Gryden på bordet". Vælg imellem:

Menu

Mørbradbeuf i champignons a la creme
med hjemmelavet agurkesalat, grønt & små stegte kartofler

Dansk bøf med bløde løg,
skysauce, rødbeder & kartofler

Kr. 158,-

( Skal forudbestilles ved receptionen inden kl. 17.00 samme dag.)

 

Elite_Maerkat_150